a
a

webdesign & verhaal

JTD projects

Pieter en Kees vonden dat hun website en de teksten weleens een goede opknapbeurt konden gebruiken. Daar zeiden De Nelletjes natuurlijk geen nee tegen.

We zijn vooral aan de slag gegaan met de uitstraling. Het karakter van het bedrijf stond als een huis. Nu nog op een continue en frisse manier naar de buitenwereld vertalen. Daarom ging Tatjana aan de slag met uitstraling en Alka met het communicatieve deel.

Website

Vanuit het huisstijlhandboek en het communicatiehandboek maakten we samen de eerste schetsen voor de vernieuwde website. Vanuit een design thinking perspectief zijn we aan de slag gegaan met prototypes maken, testen en het nut van de website: het werk etaleren. 

Socials

De projecten wilden ze ook graag via social media de wereld in slingeren. Daarom hebben we voor de kanalen een strategie ontwikkelt en  design gemaakt passend bij de website.